Τρόποι Μεταφοράς και Παράδοσης

Γεια σας και καλωσορίστε στη σελίδα αποστολής και παράδοσης! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με έναν κομψό μικρό κύκλο ζωής της διαδρομής της παραγγελίας σας από τη στιγμή που τοποθετείτε την παραγγελία σας στους νέους θησαυρούς σας που φτάνουν στο κατώφλι σας. Αρχικά επιλέγετε το προϊόν που σας αρέσει. Στη συνέχεια, βάζετε στο καλάθι αγορών σας και περάστε τη διαδικασία πληρωμής με μερικά κλικ. Το κατάστημά μας προσφέρει πολλές μεθόδους πληρωμής και παράδοσης, ώστε να έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ποια είναι η πιο κατάλληλη για εσάς.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 99 Ευρώ. (Ισχύει για όλα τα Ανακατασκευασμένα)

  • Παραλαβή από το κατάστημα

    Αν επιλέξετε μέθοδο μετρητών και μεταφοράς, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητά για τα αγαθά που αγοράζετε και να τα μεταφέρετε στον εαυτό σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν προσφέρουμε πιστωτικούς λογαριασμούς και υπηρεσίες παράδοσης. Πρόκειται για μια κοινή πολιτική για τη μέθοδο παράδοσης μετρητών και μεταφοράς. Δεν είναι πολύ βολικό για σας; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τι άλλο τρόπο παρέχουμε. Βεβαιωθείτε ότι έχουμε προβλέψει διαφορετικές καταστάσεις και προσφέρουμε άλλες μεθόδους παράδοσης που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

  • Παραλαβή από ένα σημείο αποστολής των ΕΛΤΑ

    Ένα σημείο αποστολής είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να λαμβάνετε αντικείμενα στην πόλη σας. Αγοράστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξτε το σημείο αποστολής ως τον τύπο παράδοσης και επιλέξτε την προτιμώμενη τοποθεσία παραλαβής. Το στοιχείο θα βρίσκεται στο σημείο αποστολής που επιλέξατε την επόμενη ημέρα μετά τις 4 μ.μ., ή κάποια στιγμή αργότερα σε ορισμένες περιοχές. Τα σημεία αποστολής των ΕΛΤΑ είναι διαθέσιμα σε κεντρικές θέσεις και κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, επίσης τα Σαββατοκύριακα. Περισσότεροι από τους μισούς πελάτες παραλαμβάνουν το δέμα τους ήδη την ημέρα της παράδοσής τους.

  • Παράδοση στη πόρτα σας με Courier

    Τι συμβαίνει όταν επιλέγετε την αποστολή στην επιλογή πόρτας; Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την ευθύνη για την αντιμετώπιση όλων των καθηκόντων που σχετίζονται με τη μετακίνηση αγαθών από το εργοστάσιο παραγωγής προς την πόρτα του αγοραστή / παραλήπτη. Είναι ευθύνη μας να ασφαλίζουμε τα αγαθά και να απορροφούμε όλο το κόστος και τους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής των δασμών και των τελών. Με άλλα λόγια, το κόστος πώλησης αγαθών περιλαμβάνει όλα τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων για να φτάσετε στα εμπορεύματα στο βήμα της πόρτας των χώρων σας.